Klantensysteem Home > Kennisbank > E-mail > Hoe kan ik mijn email instellen binnen Outlook(Express)

Hoe kan ik mijn email instellen binnen Outlook(Express)

Hoe kan ik mijn E-Mail instellen binnen Outlook (Express)

Als u het programma hebt gestart word het hoofdvenster geopend.

Kijk dan boven in de menu bar en ga naar Extras en dan naar Account instellingen.

Het volgende scherm word geopend:

Druk op nieuw, het volgende scherm word geopend:

Selecteer het vinkje hierboven om handmatig te configureren

Het volgende scherm word geopend:

We kiezen voor de optie internet e mail

Het volgende scherm word geopend:

Naam: Voer hier uw voornaam in

E-mailadres: Vul hier het desbetreffende E-mail adres in.

Type account: Deze laten we op pop3 staan.

Server voor inkomende e-mail: Hier worden de gegevens ingevuld voor de binnen komende e-mail instellingen.

In dit geval is dat Mail.hulpbijhosting.nl. In uw geval is dit Mail.Uwdomeinnaam.nl

Van ons heeft u een E-mail gekregen met de POP3 en SMPT instellingen die u kunt gebruiken voor uw domein.

Server voor uitgaande E-mail: (SMTP): Hier worden de gegevens ingevoerd voor de uitgaande mail server. SMTP houd dus in dat u E-mail kunt versturen, in dit geval heeft u 2 keuzes. De Eerste keuze is om de SMTP gegevens van uw huidige internet provider te gebruiken. U kunt ook net zoals hier boven is afgebeeld uw eigen domein gegevens invullen. Dit laatste hangt van uw internet provider af.

Telfort: smtp.telfort.nl | KPN: Mail.kpnplanet.nl | Casema: Smtp.Casema.nl | Tele2: Smtp.tele2.nl

Gebruikersnaam: U dient hier uw verkregen gebruikersnaam in te vullen

Wachtwoord: Voer hier uw wachtwoord in.

Klik vervolgens op accountinstellingen testen, als alles goed is krijgt u het volgende scherm te zien:

Als u dit te zien krijgt heeft u succesvol uw mailaccount geconfigureerd binnen Outlook.