Hoe maak ik een nieuwe e-mail account aan?

Hoe maak ik een E-mail account aan?

Hier ga ik u uitleggen hoe u een E-mail account kunt instellen via de controlpanel van uw domein.

In het hoofdvenster van uw domein controlpanel Klikt u op Create Mail account.

Het volgende scherm word geopend:

Hier kunt u dus een E-Mail account instellen en een quota op de mailbox instellen.

Afbeelding 2

Mail account:                                                                                 De naam van het gewenste mail account

Old password:                                                                                Het oude wachtwoord kunt u hier vinden

New password:                                                                              Voer hier het nieuwe wachtwoord in

Confirm password:                                                                        Vul hier nogmaals het nieuwe wachtwoord in

Interface skin:                                                                                Hier kunt u eventueel het thema aanpassen

Mailbox:                                                                                         Bestemd om uw mailbox te activeren