VPS Starter

  •   2 GB RAM
  •   25 GB HDD
  •   50 GB Traffic
  •   2 CPU Cores
v/a € 57,- per maand
Bestel nu

VPS Starter

Het pakket met 50GB dataverkeer per maand voor virtual server hosting vormt een goede professionele keuze. Dankzij 2GB RAM en 25GB opslag kunt u rekenen op een uitstekend pakket voor professionele mogelijkheden. Host op de virtuele serverruimte meerdere websites en/of applicaties, afhankelijk van de benodigdheden voor uw organisatie. Wij zorgen er met de VPS voor dat u niet hoeft te investeren in een fysieke server, maar dat u wel de volledige vrijheid heeft om de ruimte te benutten zoals u wilt.

Virtual server hosting

Virtual server hosting biedt een aantal belangrijke voordelen. U heeft hiermee de volledige vrijheid, bijvoorbeeld om een besturingssysteem naar keuze te installeren, Gebruik maken van Linux VPS of een ander besturingssysteem? U bepaalt zelf hoe u er gebruik van wilt maken.

Dankzij 2 CPU cores en 2GB RAM kunt u rekenen op een professionele VPS op basis van een uitstekend pakket. Zorg er met dit pakket voor virtual server hosting voor dat u zelf geen fysieke server hoeft aan te schaffen en dat u toch gebruik kunt maken van een virtueel afgebakend deel van onze servers.

  • Vrijheid van een virtuele server
  • 50GB dataverkeer voor al uw websites of applicaties
  • 25GB HDD opslagruimte
  • Kies zelf het besturingssysteem

Kies zelf het besturingssysteem (OS)

Dankzij virtual server hosting hoeft u niet te investeren in een eigen fysieke server, maar heeft u wel eigen virtuele serverruimte tot uw beschikking. Dat betekent bijvoorbeeld dat u zelf het besturingssysteem (OS) kunt kiezen dat u wenst te gebruiken, er gelden op dit gebied geen restricties. U kunt de ruimte gebruiken zoals u wenst, waardoor u daarin de volledige vrijheid heeft.

“De ideale oplossing voor onze virtual server hosting. Voldoende serverruimte, razendsnel dankzij 2 CPU cores en de vrijheid om Linux te installeren. Een pakket dat precies aansluit bij de wensen van onze organisatie”, aldus een van onze tevreden klanten.

VPS hosting met 2 CPU cores

Met dit pakket voor virtual server hosting kiest u voor 2 CPU cores, 2GB RAM, 25GB opslagruimte en 50GB dataverkeer per maand. Dat betekent een professionele keuze voor VPS hosting, waar u binnen uw organisatie op verschillende manieren gebruik van kunt maken. Direct online te bestellen.