Domeinnaam controleren

domein controlerenDomeinnaam controleren: ieder domein zoeken

Een domeinnaam controleren en die bij beschikbaarheid registreren: het werkt heel eenvoudig. U kunt online een domeinnaam zoeken, om na te gaan of die beschikbaar is. Het hoeft slechts een paar minuten van uw tijd te kosten, zelfs als u op zoek bent naar een specifieke extensie.

Een website of webshop beginnen en daarvoor zoeken naar een geschikte domeinnaam? U kunt online de domeinnaam controleren. Ga na of die beschikbaar is, om deze daarna meteen vast te leggen. Wij gaan er direct voor u mee aan de slag, zodat we het domein kunnen vastleggen en u daar vervolgens snel gebruik van kunt maken.

Domein controleren: zo werkt het

Een domeinnaam controleren werkt heel eenvoudig, dankzij de domeinchecker die er beschikbaar is:

  1. Vul de gewenste domeinnaam (URL) in
  2. Kies de gewenste extensie (.nl, .eu, .com, etc.)
  3. Check of de domeinnaam nog vrij is

Blijkt de domeinnaam die u wilde controleren inderdaad nog vrij? Dan kunt u die meteen vastleggen. Wij registreren die bij de Stichting Internet Domein Registratie (SIDN) of de buitenlandse partij, afhankelijk van de extensie die u domein verhuizenkiest.

Tip: domeinnaam controleren en blijkt deze niet meer beschikbaar? Kies een andere extensie of gebruik een koppelteken (-) tussen twee van de woorden.

We maken het controleren van een domeinnaam en het registreren daarvan graag zo gemakkelijk mogelijk. Op die manier heeft u de kans om een domein te zoeken en die vast te leggen, zodat u er nu of in de (nabije) toekomst gebruik van kunt maken.

Snel een domeinnaam zoeken

U kunt op die manier heel snel een domeinnaam zoeken en nagaan of u de mogelijkheid heeft om deze vast te leggen. Het werkt uiterst eenvoudig en snel, zowel voor de .nl-domeinen als voor de andere extensies die er beschikbaar zijn. Registreer op die manier bijvoorbeeld ook de andere extensies voor de domeinnaam die u al heeft. U kunt online de domeinnaam controleren en voorkomen dat anderen daar gebruik van zullen maken.

Gevonden domeinnaam aanvragen

? Wij gaan daar direct voor u mee aan de slag, zodat dit zo min mogelijk tijd hoeft te kosten. We zorgen er op die manier voor dat u snel met het domein aan de slag kan. Om een nieuwe website of webshop te bouwen, of om op een later moment gebruik van te maken. En heeft u vragen over het controleren, zoeken en registreren van domeinnamen? Neem daarvoor contact op met onze klantenservice, ze staan u graag te woord.