Alle Domeinnaam-extensies

Meest populaire domeinnaam-extensies (TLD's) die wij aanbieden

Meer informatie over de domeinnaam-extensie .nl >> Registreer direct
Meer informatie over de domeinnaam-extensie .com >> Registreer direct
Meer informatie over de domeinnaam-extensie .be >> Registreer direct
Meer informatie over de domeinnaam-extensie .eu >> Registreer direct

Een domeinnaam bestaat uit een paar verschillende onderdelen. Er is sprake van nederlandse domeinen‘www’ of een eventueel subdomein, vervolgens de domeinnaam zelf en daarna een extensie. Dit noemen we het Top-Level-Domain, de TLD.

U kunt bij Website on Demand alle extensies registreren. Dat betekent dat u Nederlandse domeinen kunt vastleggen, net als .de-domeinen en domeinnamen met alle andere extensies. Uiteraard gelden hiervoor verschillende prijzen, afhankelijk van de extensie die u wilt vastleggen.

Een .eu-domeinnaam is de goedkoopste optie, geschikt voor in heel de EU. Het grote voordeel van deze extensie is dat er nog relatief veel domeinnamen beschikbaar zijn. De populariteit neemt pas de laatste jaren flink toe, waardoor er minder domeinen geregistreerd zijn dan met de Nederlandse extensie.

Registreer Nederlandse domeinen

Een van de Nederlandse domeinen registreren? Dat kan al voor €9,00 per jaar, waardoor u daarvoor slechts dan €0,75 per maand betaalt. U dient het domein altijd voor minimaal 1 jaar tijd te registreren. Vervolgens heeft u jaarlijks de mogelijkheid om het domein te verlengen, zodat u daar eigenaar van blijft.

Uiteraard bieden we de mogelijkheid om de Nederlandse domeinen te registreren of andere domeinen te verhuizen, zodat u die kunt gebruiken in combinatie met de pakketten voor webhosting. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de domeinen zelf te verhandelen, u kunt die uitsluitend registreren om er zelf gebruik van te maken of die (tijdelijk) te parkeren indien u daar geen hosting bij nodig heeft.

Duitse en andere domeinnamen

Er zijn daarnaast diverse andere extensies beschikbaar voor de domeinnamen. Dat betekent dat u bijvoorbeeld de .de-domeinen kunt vastleggen, net als de bekende .com-domeinnamen en websites met extensies van andere landen ter wereld. Het is geen probleem om gewoon vanuit Nederland een domein met een andere extensie te registreren, wij maken dat zo snel mogelijk voor u in orde.

Alle extensies voor alle domeinen

We zijn gespecialiseerd in alle extensies voor alle domeinnamen. Wilt u verschillende extensies registreren zoals de .net.uk-versie? We zorgen ervoor dat die zo snel mogelijk op uw naam staan, bijvoorbeeld om er met uw onderneming voor te zorgen dat u alle extensies in uw bezit heeft.

We kunnen alle extensies voor alle domeinnamen registreren. Kunt u de extensie die u zoekt niet vinden of heeft u daar vragen over? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Domeinnaam-extensie (TLD) categorieën

Tegenwoordig zijn er ruim 1140 domainnaam-extensies om te registreren en te bestellen. Om het zoeken iets makkelijker te maken, bieden we hier een overzicht per categorie. Klik op de naam van de categorie om erin te kijken. Voor het gemak worden de populaire categoriën groter uitgelicht dan de minder goede.

Eenmaal in een categorie, kies hieronder voor 'terug' om terug te gaan naar het overzicht.

« Terug

Wij registreren voor u alle domeinnaam-extensies die er bestaan

Zodra er een nieuwe domeinnaam-extensie beschikbaar komt, maken wij deze zo snel mogelijk voor u geschikt om te bestellen. Op dit moment is het al mogelijk om 1140 TLD's goedkoop bij ons te registreren.

Hieronder treft u een lijst met alle bij ons registreerbare domeinnaam-extensies waarop u kunt doorklikken naar een detailpagina waar meer informatie over deze TLD staat vermeld.