.net.uk

  •   Verhuizen toegestaan: Nee
  •   Verhuiscode noodzakelijk: Nee
  •   Verhandelen toegestaan: Nee
  •   Verhandelcode noodzakelijk: Nee
  •   Domicile-adres mogelijk: Nee
  •   DNSSEC toegestaan: Nee
€8,99 per jaar

De .net.uk-domeinnamen vormen het officiële Top-Level-Domein voor het Verenigd Koninkrijk. Dat neemt echter niet weg dat u die ook gewoon vanuit Nederland kunt registreren. Bent u met uw onderneming actief in het Verenigd Koninkrijk of wilt u voorkomen dat iemand anders het domein kan vastleggen? We zorgen voor de snelle registratie van .net.uk-domeinnamen, zodat u dat gewoon zelf en online kunt doen.

Tip: we kunnen de .net.uk-domeinnamen registreren, net als alle andere extensies die er beschikbaar zijn. We doen dat snel en voor scherpe tarieven.

Binnen een paar minuten uw domeinnaam

Het registreren van een domeinnaam is eenvoudig, onafhankelijk van de extensie waar het om gaat. Het is voldoende om online in te voeren welke domeinnaam u vast wilt leggen en welke extensie daar bij zou moeten horen. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat de .net.uk-domeinnamen snel tot uw beschikking staan, om daar meteen gebruik van te kunnen maken.

Houd er rekening mee dat de registratie soepel en snel verloopt, maar dat we vervolgens even tijd nodig hebben om het domein te activeren en dat eventueel te koppelen aan een pakket voor webhosting. Het kan op die manier even een paar uur duren totdat het domein daadwerkelijk beschikbaar is, om daar gebruik van te maken voor bijvoorbeeld uw website.

Online domeinnaam registreren

Het online registreren van de .net.uk-domeinnamen en domeinen met andere extensies is zowel eenvoudig als snel. Dit hoeft slechts een paar minuten van uw tijd te kosten. Voer online het domein in dat u graag wilt gebruiken, uiteraard in combinatie met de juiste extensie. We controleren in realtime of het domein nog beschikbaar is, zodat we die desgewenst meteen voor u kunnen registreren. Dat hoeft slechts een paar minuten van uw tijd te kosten.

We houden de tarieven voor de verschillende domeinnamen sterk. De prijs hangt af van het type extensie dat u wenst. Dankzij de scherpe tarieven voor de .net.uk-domeinnamen betaalt u daarvoor een lage prijs, om daar vervolgens gedurende een jaar gebruik van te kunnen maken. Voordat het jaar afloopt sturen we u de mogelijkheid om het domein te verlengen, zodat u daar uiteraard ook langere tijd gebruik van kunt blijven maken als eigenaar.

.net.uk-domeinnaam verhuizen

Heeft u al een van de .net.uk-domeinnamen en wilt u die gebruiken in combinatie met onze pakketten voor webhosting? We maken het u graag eenvoudig om het domein te verhuizen. Dat betekent dat u de domeinnaam waarvan u eigenaar bent bij ons onder kunt brengen, in combinatie met de hosting. We kunnen u daar goed bij begeleiden, bijvoorbeeld door aan te geven welke gegevens we daarbij nodig hebben. Heeft u vragen over de .net.uk-domeinnamen of het verhuizen daarvan? Neem contact met ons op.

24/7 staan ze voor je klaar. Een voorwaarde voor de diensten die wij leveren

Paul Stam