Domeinnaam registreren: aanvragen en claimen

www.
{{item.status}} - {{item.domain}}{{item.tld.name}} {{item.price}} (v.a. {{item.vanafPrice}}*) per jaar  
Registreer uw domeinnaam en betaal maar {{minimumPriceFormatted}} per jaar. Bekijk alle {{tldCount}} domeinnaam extensies

Een domeinnaam registreren was nog nooit zo gemakkelijk. Aanvragen en claimen hoeft maximaal een paar minuten te duren. U kunt online een domein registreren door na te gaan of dit nog beschikbaar is. De domein checker geeft aan welke domeinen en URL’s er beschikbaar zijn, in combinatie met de gewenste extensie.

Registreer een domeinnaam en neem webhosting af of parkeer die voorlopig. Hoe u er ook gebruik van wilt maken, wij zorgen ervoor dat de domeinregistratie soepel verloopt en u de laagste prijs betaalt voor de domeinnaam.

Domeinnaam registreren en website bouwen

url aanvragen domeinnaam registreren en claimen

“De domeinregistratie was heel eenvoudig en bovendien snel geregeld. Een kind kan de was doen, als we een nieuwe URL willen aanvragen doen we dat zeker weer bij Website on Demand,” aldus een tevreden klant.

De voordelen van domeinregistratie bij Website on Demand:

  • Direct uw domeinnaam registreren
  • URL aanvragen en webhosting bestellen 
  • Ook domeinnaam registreren en parkeren

U kunt online uw domeinnaam registreren of controleren of die nog beschikbaar is. Dat kan in combinatie met alle bekende extensies, zoals .nl, .eu en .com. Er zijn daarnaast diverse andere domeinnaamextensies beschikbaar, waar u een keuze uit kunt maken. Het registreren van een domeinnaam is op die manier heel eenvoudig en kost maximaal een paar minuten van uw tijd.

Combineer de domeinnaam of URL die u wilt aanvragen met een pakket voor webhosting of parkeer deze voorlopig, om die later eventueel te gebruiken. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij maken het u graag eenvoudig om een domein te registreren. Bouw een complete website met onze handige applicaties of upload een bestaande website op een nieuw domein.

Domeinnaam claimen en parkeren

Wel een domein dat beschikbaar is registreren, maar die nog niet gebruiken voor een website? Geen probleem, u kunt online uw domein parkeren. Dat betekent dat u een domeinnaam kunt claimen via de domeinregistratie, door de URL online aan te vragen. Vervolgens parkeert u de domeinnaam en laten we die desgewenst doorsturen naar een andere website. Dat betekent dat u de domeinnaam kunt gebruiken op de manier die u wilt, nu of in de toekomst.

24/7 staan ze voor je klaar. Een voorwaarde voor de diensten die wij leveren

Paul Stam