Prijzen domeinnamen

waarde domeinnaamDe prijzen voor onze domeinnamen houden we zo laag mogelijk, zodat u daar voordelig gebruik van kunt maken. De specifieke kosten voor een domeinnaam hangen af van een paar factoren. Het meest belangrijk is het Top-Level-Domain dat u kiest, de extensie van de domeinnaam.

De Nederlandse domeinen zijn met €5,49 per jaar een voordelige keuze, die u minder dan €0,50 per maand kost. Dat betekent een goedkope domeinnaam, die ondertussen van grote waarde kan zijn voor uw organisatie of onderneming. Uiteraard heeft u de keuze uit alle domeinnaam extensies, zodat u naast de Nederlandse ook de verschillende andere varianten kunt registreren. Zoekt u bijvoorbeeld naar een .net.uk-domeinnaam? Het is het officiële TLD van het Verenigd Koninkrijk, waarmee u websites ook gewoon vanuit Nederland kunt registreren.

Wat is de waarde van een domeinnaam?

De kosten voor een domeinnaam zijn laag, dankzij de scherpe tarieven ie we berekenen. Aan de andere kant kan de waarde van een domein flink oplopen, om een aantal verschillende redenen. Het is het adres dat klanten en de bredere doelgroep kunnen gebruiken om uw website of webshop te bezoeken.

Tip: het is bij de registratie van een domeinnaam verstandig om alvast na te denken over het gebruik in de praktijk. Kies een korte en pakkende naam of maak gebruik van belangrijke zoekwoorden in de domeinnaam. Op die manier neemt de waarde daarvan snel toe.

We registreren domeinnamen voor een lage prijs. Dat betekent dat de kosten van een domeinnaam laag liggen, terwijl u daarmee aan de andere kant wel een grote waarde voor uw organisatie kunt opbouwen. Uiteraard kunt u meerdere domeinnamen registreren of gebruik maken van de verschillende extensies voor uw bedrijfsnaam of op basis van bepaalde zoektermen. Daarmee u kunt voor lage kosten eenvoudig voorkomen dat anderen het domein kunnen gebruiken of daarmee waarde opbouwen en die later voor een hogere prijs proberen te verkopen.

De voordelen van Website on Demand

  • Lage prijzen voor alle domeinnamen
  • Snelle registratie van de domeinnaam
  • Gemakkelijk verhuizen van domeinnamen

We maken het graag makkelijk en voordelig om een domeinnaam te registreren. Dat geldt zowel voor nieuwe domeinnamen die u wilt vastleggen als voor domeinen om te verhuizen. Uiteraard berekenen we daarvoor ook onze lage tarieven, zodat u nooit teveel betaalt om gebruik te maken van een domein.

Heeft u vragen over het registreren van een domeinnaam en de kosten daarvoor? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om daar meer waarde mee op te bouwen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Een quote van een klant over de service die jullie bieden, over het online gemak dat hij ervaart

dfsdfsdf