Klantenservice

Vanuit de klantenservice staan we graag voor u klaar met technische vragen over hosting. U kunt inloggen op het Klantenpaneel om zelf een aantal belangrijke zaken te regelen of de antwoorden op de veel gestelde vragen doornemen. Wellicht dat u op die manier snel verder kunt. Komt u er zelf niet uit? Dan kunt u contact met ons opnemen, wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk antwoorden of voor u in actie komen.

Contact opnemen met technische vragen

De specialisten van Website on Demand hebben veel ervaring met de verschillende technische mogelijkheden, net als met de eventuele problemen waar u tegenaan kunt lopen. We adviseren u graag over de verschillende pakketten voor webhosting, zakelijke hosting en bijvoorbeeld een Virtual Private Server. We kunnen u de verschillen uitleggen en op basis van uw specifieke behoeften aangeven wat er het best geschikt is.

Meer specifieke technische vragen, bijvoorbeeld binnen een pakket of op basis van toepassingen of mogelijkheden? Ook daar zijn onze specialisten in hosting u graag mee van dienst. We lossen problemen voor u op of zorgen voor aanvullende mogelijkheden om u volledig naar wens van dienst te kunnen zijn.

Inloggen bij Mijn Website on Demand

Een aantal zaken kunt u gewoon zelf online regelen, door in te loggen op het Klantenpaneel. Zodra u klant wordt kunt u uw eigen account aanmaken, om de belangrijkste gegevens in te zien en te kunnen beheren. Maak wijzigingen of verander te instellingen, afhankelijk van waar u op dat moment gebruik van wilt maken. We zorgen er met de online omgeving voor dat u onze klantenservice zo min mogelijk nodig zal hebben, dankzij een gebruiksvriendelijke omgeving waarin u zelf de touwtjes in handen heeft.

“Fijn dat ik allerlei zaken gewoon zelf online kan regelen. Heel gebruiksvriendelijk en wel zo snel, ik kon meteen weer verder”, aldus een tevreden gebruiker.

Antwoord op veel gestelde vragen

Op veel van de technische vragen over onze diensten geven we antwoord in de veel gestelde vragen. We zorgen er met die antwoorden op de vragen voor dat u wellicht meteen verder kunt, zodat u niet op een antwoord van onze technisch specialisten hoeft te wachten. Bekijk de veel gestelde vragen over webhosting, zakelijke hosting, e-mail en bijvoorbeeld de Virtual Private Server.

Neem contact met ons op

Komt u er zelf helaas niet uit of heeft u een specifieke vraag voor onze specialisten in hosting? Neem contact op via het onderstaande formulier. Vul uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en uw vraag in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.