Business Mail Lite

  •   1 GB webruimte
  •   1 emailadressen
  •   Statistieken: Nee
  •   Virusscanner: Inbound en Outbound
  •   Spamfilter: Inbound
€5,- per maand
Bestel nu

Business Mail Lite: zakelijke e-mail

zakelijke e-mail, email domein

Business Mail Lite is het professionele pakket voor zakelijke e-mail. Bestaande uit een zakelijk e-mailadres met 1GB aan webruimte, zodat u zakelijk e-mailt vanaf een domein dat u online kunt registreren.

Het pakket voor zakelijke e-mail Business Mail Lite bestaat uit een eigen e-mailadres, bijvoorbeeld op een persoonlijk domein, en webruimte om daar daadwerkelijk gebruik van te kunnen maken. Bovendien zorgen we voor een virusscanner voor zowel de inbound als outbound e-mail, net als een spamfilter voor de inkomende e-mail.

E-mailadres met webruimte

Het e-mailadres binnen Business Mail Lite kunt u registreren bij het domein dat u wenst. Gebruik een persoonlijk domein voor een uniek en opvallend e-mailadres of wek vertrouwen met een zakelijk e-mailadres op basis van uw bedrijfsnaam. Kies het domein dat u wilt gebruiken voor uw zakelijke e-mail en wij zorgen ervoor dat zowel het adres als de webruimte in orde komen.

  • E-mailadres op persoonlijk domein
  • Betrouwbaar overkomen met uw eigen e-mailadres
  • 1GB webruimte bij e-mailadres
  • Virus- en spamfilter beschikbaar

Zakelijke e-mail met virusscanner

E-mail is kwetsbaar, zowel inkomend als uitgaand. We zorgen er met de virusscanner voor inkomende en uitgaande e-mail voor dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Veilig gebruik maken van zakelijke e-mail en betrouwbare e-mails versturen aan klanten en relaties.

Bovendien doen we daar een spamfilter bij voor de inkomende e-mail. Dit betekent een inbox vrij van spam, zodat u daarmee niet in aanraking komt. Geen onnodige clutter in uw inbox en geen risico op foute e-mails die u per ongeluk opent.

“Met mijn zakelijke e-mail kom ik stukken betrouwbaarder over bij klanten en andere relaties. Eenvoudig en heel voordelig mijn e-mail binnen mijn persoonlijke domein”, aldus een tevreden klant.

Business Mail Lite bij Website on Demand

Kies voor Business Mail Lite bij Website on Demand en maak gebruik van zakelijke e-mail voor een professionele uitstraling. We zorgen voor 1GB webruimte om uw e-mails op de server op te slaan, een eigen e-mailadres binnen het domein dat u wenst, een virusscanner en spamfilter. Compleet pakket voor zakelijke e-mail. Direct online te bestellen.

24/7 staan ze voor je klaar. Een voorwaarde voor de diensten die wij leveren

Paul Stam