Webhosting E-mail Only

  •   2 GB webruimte
  •   15 emailadressen
  •   Statistieken: Nee
  •   Virusscanner: Ja
  •   Spamfilter: Ja
€2,- per maand
Bestel nu

E-mail hostingemail hosting

Email hosting of mail hosting is de ideale keuze wanneer u wel met een eigen e-mailadres wilt mailen, maar u daar geen website of applicatie bij nodig heeft. We zorgen voor uw eigen email domein, zodat u daarmee kunt zorgen voor een professionele uitstraling.

We kunnen webhosting en email combineren, maar het is ook mogelijk om die los van elkaar af te nemen. Er is dan sprake van webmail hosting, zodat u op onze servers uw eigen emailprogramma kunt gebruiken. De email hosting werkt samen met bijvoorbeeld Outlook en andere emailprogramma’s, net als met Gmail en andere online services. Dat betekent dat er niets hoeft te veranderen aan de manier waarop u email verstuurt en ontvangt, behalve dat u dat vervolgens met een eigen domein kunt doen.

E-mail via POP of IMAP

Uiteraard bieden we verschillende mogelijkheden voor email hosting. U kunt gebruik maken van zowel POP als IMAP. Het zijn de twee beschikbare protocollen om email te versturen en te ontvangen. Welke van de twee u nodig heeft hangt af van het programma of de online service die u gebruikt.

Uiteraard kunt u zelf bepalen hoeveel e-mailadressen u aanmaakt en wilt afnemen. Het is al mogelijk om een eigen email domein te gebruiken voor één emailadres, maar het is ook mogelijk om het email domein uit te breiden naar de familie of wellicht een vereniging of organisatie. Dat betekent dat u kunt mailen met een professionele uitstraling, zonder dat u daar de volledige hosting voor een website bij hoeft af te nemen.

Het pakket voor webmail hosting bevat 1GB aan schijfruimte bij ons op de website. Dat betekent dat u die ruimte kunt benutten om emails te versturen, inclusief de bijlagen die van belang zijn. U kunt tot maximaal 15 emailadressen registreren. Dat betekent dat u er zelf een aantal kunt gebruiken of dat u het email domein met anderen om u heen kunt delen.

We zorgen er met de virusscanner voor dat de email hosting veilig is in het gebruik. U hoeft zich met de mail hosting bovendien geen zorgen te maken om de meeste spam, omdat het basis spamfilter standaard is inbegrepen bij het pakket. Dat betekent veilig en comfortabel mailen, gewoon vanaf uw eigen domein om daarmee bovendien een professionele of vakkundige indruk te kunnen maken.

De voordelen van Website on Demand

  • Eigen email domein met uw gekozen domeinnaam
  • Mail hosting combineren met webhosting
  • Spamfilter en antivirus voor uw eigen email

We zorgen er met de mail hosting voor dat u veilig kunt mailen vanaf een eigen gekozen domein. Bovendien kunt u de hosting eenvoudig combineren met webhosting, ook indien u later besluit om toch een website te ontwikkelen of een applicatie te willen hosten. We kunnen het pakket dan eenvoudig omzetten of uitbreiden, waardoor u daarin volledig flexibel bent.

Meer weten over mail hosting of specifieke vragen met betrekking tot de mogelijkheden en ons pakket? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Alles is eenvoudig online te regelen. In 5 minuten een domein en hosting

Jeroen Sijbom - LAB050